MagyarországorchideaOrchidea kiállításösszes bejegyzésVirágok e Föld kerekén

A VIII. Gardenexpo és az I. Orchidea Ünnep

2014. március 21-22-23-án került megrendezésre a VIII. Gardenexpo és az I. Orchidea Ünnep a Papp László Budapest Sportarénában. Idén először lehetett egy jeggyel látogatni a Gardenexpot és az orchidea kiállítást, ezért nagyon lelkes voltam. Az 1500 négyzetméteren elterülő orchideák rendkívül kecsegtetőnek tűntek, de én csalódásnak éltem meg a dolgot.
 
Valójában ez a rendezvény Gardenexpo volt néhány orchideával, s szerintem aki már volt valamilyen orchidea kiállításon, az átérzi, hogy mire gondolok. Ne értsetek félre, nagyon szépek voltak a bemutatott kompozíciók, nem is nagyon tudnék választani, hogy melyik tetszett a legjobban, de az orchideák itt csak kiegészítők voltak, s nem főszereplők. 
 
A kerti bútorok és technikai megoldások nagyon szépek voltak. Aki kertépítésre akarja adni a fejét és érdeklik a modern, naprakész lehetőségek és a kültéri bútoranyagok, annak mindenképp megéri ellátogatni. Valamint annak is, aki egy kis esküvői inspirációra vágyik.
 
Élmények terén nekem a legjobban az a stand tetszett, ahol fűfejeket lehetett készíteni. Egyből csináltunk is kettőt, nagyon helyesek lettek. Egy kedves lány segédkezett nekünk, szegény hősiesen nyelte a fűrészport és égette az ujját ragasztópisztollyal azért, hogy mi, látogatók, boldogan, jóképű fűfejekkel távozhassunk. Ezúton is köszönet neki a fáradozásért!
 
Összességében jól éreztem magam, csak többre számítottam orchidea fronton. Aki hasonlóan érez, mint én, ne keseredjen el, mert május 9-én, a MOT szervezésében jön a szokásos tavaszi orchidea kiállítás, ami idén az Afrika csillagai címet kapta.
 
És most beszéljenek a képek (amik kattintással lapozhatók)!

Oszd meg velem a véleményedet!

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: