85 hozzászólás

← Previous Page 9 of 17 Next →
 1. Névtelen

  Szia! Nem rég kaptam egy növényt és eggyes csapói hátra vannak hajolva és nem szeretne azokkal enni sem mit tehetek ellene? Válaszod előre is köszönöm.

 2. Névtelen

  Kedves Hédi!
  Korabban már írtam, hogy nem akarnak megnőni a csapok. Olyan földbe raktam amit írtál,esővízzel locsolom ahogy kell valamint napfényes helyen tartom, telen 0-5 Celsius fok között teleltettem, de most hogy elkezdett tavaszodni es hozza az új leveleit tovabbra is csak pici max 5mm es levelet hoz…. Mit csinalhatok rosszúl? Mikor Megkaptam normalis nagy csapoi voltak de az átültetés utan valahogy nem akar növekedni…

 3. Kedves Olvasóm! Ha jól értem, akkor az egyik csapda "bekapott" egy másikat. Ez előfordul, egyszerűen beleért. Pár nap múlva magától kinyílik, nincs vele teendő.

 4. Névtelen

  Kedves Hédi!
  A minap beszereztem egy vénusz légycsapója növénykét. Egy problémám/kérdésem van: két légycsapó annyira közel nőtt egymáshoz, hogy az alsó csapó bekapta a a felsőt, és rácsukódott, valamint a felső légycsapó is össze van záródva. Mi lehet ennek az oka? Okozhat valamilyen problémát? Megpróbáljam szétválasztani a két légycsapót? Mivel csak tegnap óta van nálam a növény, nem tudom, mióta áll fenn ez az állapot.
  Válaszát előre köszönöm.
  Tisztelettel: V.

Oszd meg velem a véleményedet!